Γιορτές ως εργαζόμενοι στους χώρους διασκέδασης

Κάποιοι δουλεύουν εκεί που οι άλλοι διασκεδάζουν αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Το αντίθετο μάλιστα...

BREAKING
 

Κάποιοι δουλεύουν εκεί που οι άλλοι διασκεδάζουν αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Το αντίθετο μάλιστα...

Ακόμα και αν είναι γιορτινές ημέρες. Είναι και η φύση της δικής μας δουλειάς, είτε είσαι καλλιτέχνης, είτε dj, είτε παραγωγός (είτε και δημοσιογράφος ακόμα). Τα πράγματα βέβαια δεν είναι τα ίδια για όλους τους εργαζόμενους στα νυχτερινά κέντρα, ας μην βαυκαλιζόμαστε. Είναι η φύση της δουλειάς τέτοια. 

Τις γιορτές πάντως βλέπεις ακόμα πιο χαρούμενα πρόσωπα, η διάθεση είναι ανεβασμένη, ακόμα και αν είσαι κουρασμένος στο τέλος ανταμείβεσαι

Ολα αυτά τα έγραψε πολύ καλύτερα και πιο συγκινητικά η Ελένη Καλέση, μάνατζερ του Διονύση Σαββόπουλου που περνάει τις... νύχτες της εδώ και δύο χρόνια στο Αλσος. Το Loaded.gr συμφωνεί, όπως καταλαβαίνετε, 100%.

Μ' αρέσει να δουλεύω στις γιορτές και ας είναι καμιά φορά εξαντλητικό. Στην δική μας δουλειά τα έχεις σχεδόν όλα. Κόσμο, χαρά, λάμψη, ωραίο ντύσιμο, πολλές πολλές αγκαλιές, ευχές, φιλιά, δώρα, διασκέδαση, αδρεναλίνη, φίλους παλιούς και νέους, οικογένειες που έρχονται ένεκα των ημερών και μπλέκονται μεταξύ τους και συνήθως είναι το πιο καλό κλίμα. Δεν έχεις καμία έννοια για το τι θα κάνεις τις γιορτές, που θα πας, με ποιον, τι θα φορέσεις, αν θα περάσεις καλά και λοιπά ψυχαναγκαστικά ή μη. Σε φροντίζουν περισσότερο όσοι δεν δουλεύουν και δεν περιμένουν τίποτα από σένα αφού θεωρούν ότι είναι σε πλεονεκτική θέση.

Το καλλιεργώ αυτό το αίσθημά (τους) και το εκμεταλλεύομαι τα μάλα. Αν το δεις ρεαλιστικά περνάς σούπερ και «πληρώνεσαι τις μέρες που οι άλλοι πληρώνουν». Τις Πρωτοχρονιές που δούλευα έχω περάσει πάντα καλά. Τις θυμάμαι όλες με πολύ όμορφο τρόπο και μπορώ εύκολα να τις ανακαλέσω.

BREAKING MUSIC