Εδώ οι καλές προσκλήσεις για τα live της εβδομάδας

Το Loaded.gr σας στέλνει και τις ημέρες των εορτών να δείτε δωρεάν κάποιες συναυλίες.

BREAKING
 

Το Loaded.gr σας στέλνει και τις ημέρες των εορτών να δείτε δωρεάν κάποιες συναυλίες.

Οι προσκλήσεις μας που δεν είναι πολλές αυτή την εβδομάδα, ένεκα των Χριστουγέννων όπως καταλαβαίνετε... 

Σταύρος Χαλιαμπάλας

Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας στη Σφίγγα την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου με τη μουσική παράσταση «Τραγουδώντας μαζί....» Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας και οι συνεργάτες του, έφτιαξαν ένα πρόγραμμα που ακουμπά σε όλο το εύρος της ελληνικής δισκογραφίας, τιμώντας τους μεγάλους έλληνες δημιουργούς που το διάνθισε και με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του όπως το "Αν ξέρει η νύχτα" σε μουσική δική του και στίχους της Λίνας Δημοπούλου.

Για να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις ορθίων στη Σφίγγα στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη Σταύρος.

Οι νικητές είναι:

Βασιλική Λάβδα
Μιχάλης Τσεσμετζής

Ζιώγαλας, Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης και Μηλιώκας στη Σφίγγα

Ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης αλλά και ο Γιάννης Μηλιώκας, έρχονται με μια μουσική παράσταση που περιλαμβάνει και «κάτι άλλο» από αυτό που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε...

Για να μπείτε στην κλήρωση για προσκλήσεις ορθίων για την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ποιος είναι ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης από τους τέσσερις.

Οι νικητές είναι:

Δήμητρα Καπνογιάννη

Ιωάννα Φιλιππίδου

Η Κορίνα Λεγάκη στο Τρένο στο Ρουφ

Η Κορίνα Λεγάκη, ανεβαίνει στο μυθικό βαγόνι του 1924 - το βαγόνι κόσμημα της Αμαξοστοιχίας – Θέατρο «Το Τρένο στο Ρουφ» - που γίνεται για τον χειμώνα αυτό το μαγικό μουσικό κουτί της. Το loaded.gr σας στέλνει την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στην Κορίνα Λεγάκη. Για να μπείτε στην κλήρωση στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη Κορίνα.

Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό e-mail.

CHICKN

Οι CHICKN  μας προσκαλούν το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 για ένα άκρως εορταστικό live όπου θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ Bel Esprit. Special Guests οι Sillyboy’s Ghost Relatives και η Danai Nielsen! Για να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη CHICKN.

Οι νικητές είναι:

Νίκος Αναστασάκης

Δημήτρης Μόλαρης

 

Ο Παντελής Κυραμαργιός και η Ελευθερία Πάτση στη μουσική σκηνή Ερμού 135

Ο Παντελής Κυραμαργιός και η Ελευθερία Πάτση, μας περιμένουν στην ολοκαίνουργια σκηνή που φιλοδοξεί να γίνει το στέκι όσων αγαπούν την Τέχνη.  Για να βρεθείτε και εσείς την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας τη λέξη "Ερμού".

Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό e-mail.

Ο Δώρος Δημοσθένους στο Πειραιώς 131

Τις Παρασκευές 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου διαλέγοντας τραγούδια ελληνικά και ξένα, δίνοντας έμφαση στη μουσική σκηνή της δεκαετίας του ’70, τα οποία προσεγγίζει, όπως πάντα με τον δικό του τρόπο.

Για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Δώρος".

Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό e-mail.

Η Ρένα Μόρφη στο Πειραιώς 131

Έχετε ακόμα μία ευκαιρία να την δείτε.Για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις εισόδου για τις 28 Δεκεμβρίου, στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Ρένα".

Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό e- mail.

 Η Έλλη Πασπαλά στο Πειραιώς 131

Μετά τα συνεχόμενα sold out όπου με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τη μαγεία της τζαζ, η ερμηνεύτρια θα δώσει μία τελευταία συναυλία στις 30 Δεκεμβρίου.

Για να βρεθείτε στην Έλλη Πασπαλά και να κερδίσετε προσκλήσεις εισόδου στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Έλλη".

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με προσωπικό e-mail.

 

BREAKING MUSIC