Εδώ οι καλές προσκλήσεις για τα live της εβδομάδας

Το Loaded.gr σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις από 12 διαφορετικά live. Σημειώστε ποιο σας ενδιαφέρει και δηλώστε συμμετοχή για να μπείτε στην κλήρωση.

BREAKING
 

Το Loaded.gr σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις από 12 διαφορετικά live. Σημειώστε ποιο σας ενδιαφέρει και δηλώστε συμμετοχή για να μπείτε στην κλήρωση.

Οι προσκλήσεις μας:

Λαϊκό Μαγαζί στο Σταυρό του Νότου

Σημειώστε ονόματα: Μανώλης Πάππος, Φώτης Σιώτας,  Ιουλία Καραπατάκη,Ανατολή Μαργιόλα  Βασίλης Προδρόμου, Δημήτρης Σίντος Ντάσο Κούρτι και πολλοί άλλοι.

Αν θέλετε να βρεθείτε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Σταυρό του Νότου στείλτε μας e-mail στο [email protected]  γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "λαϊκό".

Οι νικητές είναι: 

Γωγώ Δημητριάδη

Τάσος Λαμπρόπουλος

Λόγω Τιμής στη Σφίγγα

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο, ωστόσο τα τραγούδια της σειράς θα μείνουν για πάντα. Ο Μπάμπης Βελισσάριος,η Βερόνικα Δαβάκη και ο Πάνος Παπαϊωάννου, ερμηνευτές των τραγουδιών της σειράς «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά», συναντιούνται στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.

Για να μπείτε στην κλήρωση στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τις λέξεις "Λόγω τιμής".

Οι νικητές είναι:

Χαρά Κωνσταντίνου
Ιωάννης Ελευθερίου

Ο Παντελής Θαλασσινός στη Σφίγγα

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου ο Παντελής Θαλασσινός πραγματοποιεί την δεύτερη και τελευταία του εμφάνιση στη Σφίγγα.

Για να μπείτε στην κλήρωση για προσκλήσεις ορθίων στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Θαλασσινός".

Οι νικητές είναι:

Αντώνης Πεϊλέρογλου
Βασιλική Λάβδα
 
Για την παραλαβή των προσκλήσεων είναι απαραίτητη η αστυνομική σας ταυτότητα.

Ζιώγαλας, Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης και Μηλιώκας στη Σφίγγα

Ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης αλλά και ο Γιάννης Μηλιώκας, έρχονται με μια μουσική παράσταση που περιλαμβάνει και «κάτι άλλο» από αυτό που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε...

Για να μπείτε στην κλήρωση για προσκλήσεις ορθίων για την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ποιος είναι ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης από τους τέσσερις.

Οι νικητές είναι:

Βαρβάρα Γαλανού

Αλεξία Κουλοπούλου

Για την παραλαβή των προσκλήσεων είναι απαραίτητη η αστυνομική σας ταυτότητα.

Οι S.W.I.M στο six d.o.g.s

Οι Someone Who Isn't Me γνωστές από το single με το ομώνυμο βίντεο-ταινία μικρού μήκους "Gomenaki" ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Για να διεκδικήσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "S.W.I.M".

Οι νικητές είναι:

Μιχάλης Τσεσμετζής

Ιωάννα Παπάζογλου

Οι Polkar στο Σταυρό του Νότου Club

Κάθε Παρασκευή με την παράσταση «Μαμά έγινα ροκ σταρ».

Το loaded.gr εξασφάλισε για εσάς διπλές προσκλήσεις για τις 20 Δεκεμβρίου. Για να μπείτε στην κλήρωση στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας τη λέξη "Polkar".

Οι νικητές είναι:

Κωνσταντίνος Γεωργούσης

Ντέπη Δημοκίδου

Ο Παντελής Κυραμαργιός και η Ελευθερία Πάτση στη μουσική σκηνή Ερμού 135

Ο Παντελής Κυραμαργιός και η Ελευθερία Πάτση, μας περιμένουν στην ολοκαίνουργια σκηνή που φιλοδοξεί να γίνει το στέκι όσων αγαπούν την Τέχνη.  Για να βρεθείτε και εσείς την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας τη λέξη "Ερμού".

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό e-mail

Ο Δώρος Δημοσθένους στο Πειραιώς 131

Τις Παρασκευές 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου διαλέγοντας τραγούδια ελληνικά και ξένα, δίνοντας έμφαση στη μουσική σκηνή της δεκαετίας του ’70, τα οποία προσεγγίζει, όπως πάντα με τον δικό του τρόπο.

Για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Δώρος".

Οι νικητές είναι:

Βασίλης Πετρίδης
Ιουλία Κωνσταντινίδου

Η Ρένα Μόρφη στο Πειραιώς 131

Έχετε ακόμα μία ευκαιρία να την δείτε.Για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για τις 21 Δεκεμβρίου, στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Ρένα".

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με προσωπικό e-mai.

Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Ακτή Πειραιώς

Και επειδή Σαββατόβραδο χωρίς Σωκράτη δεν γίνεται και αυτό το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου σας στέλνουμε στην Ακτή Πειραιώς. Για να μπείτε στην κλήρωση για προσκλήσεις εισόδου στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας τη λέξη "Σωκράτης".

Οι νικητές ειναι:

Τάκης Μιχαλόπουλος

Ζίννια Λαζαρίδου

 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στη Σφίγγα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα δίνουν ραντεβού κάθε Κυριακή στη Σφίγγα. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες συμπλήρωσαν τις 100 παραστάσεις τους και το γιόρτασαν.

Για να μπείτε στην κλήρωση για προσκλήσεις ορθίων για την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Σταμάτης".

Οι νικητές είναι:

Μαργαρίτα Ταγαλάκη

Ελένη Γάζγαλη

Για την παραλαβή των προσκλήσεων είναι απαραίτητη η αστυνομική σας ταυτότητα.

Η Έλλη Πασπαλά στο Πειραιώς 131

Μετά τα συνεχόμενα sold out όπου με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τη μαγεία της τζαζ, η ερμηνεύτρια θα δώσει δυο ακόμα συναυλίες στις 23 & 30 Δεκεμβρίου.

Για να βρεθείτε στην Έλλη Πασπαλά στις 23 Δεκεμβρίου και να κερδίσετε προσκλήσεις εισόδου στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Έλλη".

 Οι νικητές είναι:

Βαγγέλης Βασιλείου

Παναγιώτης Αδαμόπουλος

 

 

 

 

 

BREAKING MUSIC