«Σεντόνι Γιασεμί»: Το νέο τραγούδι του Γιώργου Καζαντζή και της Ελένης Φωτάκη

Οι δύο δημιουργοί συνεργάζονται στο album της Εμμανουέλας Νινιράκη

BREAKING
 

Οι δύο δημιουργοί συνεργάζονται στο album της Εμμανουέλας Νινιράκη

Γιώργος Καζαντζής και Ελένη Φωτάκη πάλι μαζί!

Οι δημιουργοί των Μελισσών, του Χειμωνανθού, της Μαρμαρυγής και άλλων εξαιρετικών τραγουδιών σμίγουν ξανά και συνδημιουργούν. Αποτέλεσμα ένας νέος δίσκος έξι τραγουδιών με γενικό τίτλο "Blue" που ερμηνεύει ιδανικά η Εμμανουέλα Νινιράκη, φωνή που έχει διακριθεί με την ευαισθησία της και την αναζήτηση απαιτητικού ρεπερτορίου.

Στο άλμπουμ υπάρχουν τέσσερα νέα τραγούδια, δύο από αυτά είναι στιχοποίηση της Ελένης πάνω στα οργανικά του Γιώργου "Στο Ελαφονήσι" και "Faux Bijoux", όπου προέκυψαν αντίστοιχα τα τραγούδια «Σεντόνι γιασεμί» και "Faux Bijoux". Τα άλλα δύο είναι επανεκτελέσεις των τραγουδιών "Μαρμαρυγή" και "Με τους περαστικούς".

Συνολικά έξι τραγούδια με την χαρακτηριστική σφραγίδα των δημιουργών τους, χαμηλόφωνα, αιχμηρά, συμπαγή που η Νινιράκη φωτίζει κάθε πτυχή τους.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού "Σεντόνι γιασεμί" προλογίζει το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει ολόκληρο στις 28 Απριλίου.

Μπορείτε να κάνετε PreSave του άλμπουμ ΕΔΩ

Ακούστε το τραγούδι ΕΔΩ

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε ζωντανά στο στούντιο "Πολύτροπον" και παίζουν οι μουσικοί: Μανώλης Πάππος (μπουζούκι), Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρα), Βασίλης Προδρόμου (κιθάρα), Γιώργος Καζαντζής (πιάνο), Σπύρος Ρασσιάς (πιάνο), Δημήτρης Γουμπερίτσης (κόντρα μπάσο), Ηρακλής Βαβάτσικας (ακορντεόν), Ντάσο Κούρτι (ακορντεόν), Εύη Καζαντζή (τσέλο).

  • Ενορχήστρωση: Γιώργος Καζαντζής και το μέλι των μουσικών
  • Ηχοληψία: Θάνος Καζαντζής
  • Remix & Mastering: Χρήστος Μέγας
  • Studio Polytropon
BREAKING MUSIC