Το ντοκιμαντέρ για τους Placebo έρχεται στα Village Cinemas

"This Search for Meaning"

BREAKING
 

"This Search for Meaning"

Το πλέον intimate film για τους Placebo έρχεται στα Village Cinemas!

Το film "This Search for Meaning" εξερευνά τις ιδέες και τα συναισθήματα από τα οποία προκύπτουν οι εξαιρετικά ανατρεπτικοί στίχοι των Placebo καθώς και την εξέλιξη της μπάντας αλλά και των ίδιων των μελών που την απαρτίζουν.

Είναι ένα ατρόμητο και ειλικρινές film για την καλλιτεχνική οντότητα και το rock n' roll lifestyle των Placebo, που μας οδηγεί από την ανατροπή του τοπίου της Britpop με τραγούδια όπως το Nancy Boy και το Bruise Pristine μέχρι το σήμερα και το νέο τους album Never Let Me Go. Οι Placebo πάντα έθεταν μέσω της μουσικής τους τα ερωτήματα στην κοινωνία που κανείς άλλος δεν τολμούσε και μας προσκαλούσαν να ανακαλύψουμε, πηγαίνοντας μαζί τους, τις απαντήσεις.

Ταυτόχρονα μπορούμε να ζήσουμε μόνο εδώ την εμπειρία νέων performances κομματιών από το νέο τους album μέσα από τα θρυλικά Twickenham Film Studios μαζί με εκπληκτικό υλικό αρχείου της μπάντας και αποκλειστικές never-before-seen συνεντεύξεις στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η μοναδική καλλιτεχνική συνεργασία τους με τον David Bowie!

Οι Placebo σε όλη τους την ανατρεπτική rock n' roll εσωτερική μεγαλοπρέπεια μόνο στις 26 Οκτωβρίου στα Village Cinemas!

Προπώληση εισιτηρίων για τα Village Cinemas της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Βόλου ΕΔΩ

BREAKING MUSIC