Import Music

Ο Γιάννης Παπανικολάου στο Κύτταρο

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

11/10/2024


__ Χώρος

Κύτταρο

 Αχαρνών και Ηπείρου


__ Εισιτήρια

12€ προπώληση 15€ ταμείο (Όρθιων)

 

Ενα τρίωρο αφιέρωμα στις μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού

Το Κύτταρο, φωτίζει μια «γνωστή-άγνωστη» πτυχή, ενός καταξιωμένου ερμηνευτή, μιας μεγάλης φωνής, της hard rock & heavy metal σκηνής μας και παρουσιάζει ένα ολοκληρωτικό ζωντανό αφιέρωμα στις μεγάλες στιγμές του Ελληνικού τραγουδιού, από μια 10μελή ορχήστρα σπουδαίων συντελεστών, ένα γλέντι ψυχής, μια παράσταση που θα συζητηθεί!

Ο Γιάννης Παπανικολάου διανύει πλέον την τέταρτη δεκαετία του στο τραγούδι, τη δισκογραφία, τους συναυλιακούς χώρους και τις μουσικές σκηνές. Μία διαδρομή πολυποίκιλη με σημαντικούς σταθμούς που καθόρισαν έναν  καλλιτέχνη άκρως δημιουργικό, ποιοτικό, ανήσυχο, χωρίς παρωπίδες, όρια έκφρασης, συμβιβασμούς, εκπτώσεις και στεγανά. Ξεκίνησε τη δεκαετία του '80 σε διάφορα ελληνόφωνα σχήματα  λαϊκό-ρεμπέτικου, έντεχνου και ροκ ρεπερτορίου, ενώ σχεδόν παράλληλη υπήρξε η εμπλοκή στον αγγλόφωνο σκληρό ήχο (hard rock/ heavy metal) με διάφορα συγκροτήματα και αποκορύφωμα τη δημιουργία των ιστορικών INNERWISH πριν από 30 χρόνια. Η μετέπειτα πορεία του γνωστή. ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ (Παπαροκάδες), προσωπικός δίσκος, BATTLEROAR, DIVINER, ROCK 'N ROLL CHILDREN (Dio Tribute Band) και πλήθος συνεργασιών, μουσικών project και ζωντανών εμφανίσεων.

Η ώρα της ενεργής επιστροφής του στις ρίζες του και τη μεγάλη του αγάπη, το γνήσιο αυθεντικό ελληνικό τραγούδι των μεγάλων μας εγχώριων συνθετών, δημιουργών, στιχουργών, ποιητών και ερμηνευτών, φαίνεται πως έφτασε.

Την Παρασκευή στις 11 Οκτωβρίου στο Κύτταρο ετοιμαστείτε να ξεκινήσουμε μαζί του, παρέα με μία 10μελή ορχήστρα από καταξιωμένους μουσικούς ένα συναρπαστικό οδοιπορικό μέσα από μαγικές μελωδίες και στίχους, στον πλούτο της ελληνικής μουσικής, σε εμβληματικά τραγούδια του χθες, του σήμερα, του αύριο, του πάντα! Τραγούδια που έχουμε στα χείλη μας από παιδιά. Τραγούδια που θα μας κάνουν να θυμηθούμε, να συγκινηθούμε, να ταξιδέψουμε , να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε, να συναντήσουμε τον εαυτό μας. Τραγούδια διαχρονικά που αποτελούν για μας και τις επόμενες γενιές πνευματική τροφή, πολιτιστική κληρονομιά και περιουσία μας.

Παίζουν οι:

  • Τραγούδι: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • Τραγούδι: ΑΣΠΑΣΙΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
  • Τύμπανα ΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
  • Μπάσο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
  • Κιθάρα ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
  • Μπουζούκι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΟΣ
  • Ακορντεόν ΤΑΣΟΣ ΚΑΝΤΑΣ
  • Τσέλο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ
  • Κρουστά ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΔΙΔΗΣ
  • Πιάνο/ Διεύθυνση ορχήστρας ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ

 www.kyttarolive.gr

Προπώληση εισιτηρίων: MORE.COM

& καταστήματα NOVA / PUBLIC / ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά την είσοδο στον χώρο.

IMPORT MUSIC