Export Music

Ο Fatboy Slim στο Bolivar Beach Club

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

21/09/2024


__ Χώρος

Bolivar Beach Bar

 Λεωφ. Ποσειδώνος Άλιμος


__ Εισιτήρια

Από 20 ευρώ

 

Υπόσχεται ένα «εκρηκτικό live»

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ο μοναδικός Fatboy Slim θα βάλει φωτιά στο dancefloor του Bolivar Beach Club με την εκρηκτική του ενέργεια και τα παγκοσμίου φήμης beats του.

Πρωτοπόρος του είδους big beat και έχοντας δημιουργήσει τις κορυφαίες επιτυχίες «Praise You», «Right Here, Right Now» και «The Rockafeller Skank», έχει διαμορφώσει την παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή για δεκαετίες.

Έχει κερδίσει πολυάριθμες διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου Grammy και 6 υποψηφιότητες και έχει σημειώσει παγκόσμια ρεκόρ στη διοργάνωση των μεγαλύτερων και πιο «τρελών» events, όπως το θρυλικό event του Brighton Beach στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 250.000 άτομα. Οι εμφανίσεις του φημίζονται για τη συναρπαστική ατμόσφαιρα καθώς και για την αγάπη και βαθιά ​​σύνδεσή του με το κοινό.

Το Bolivar υπόσχεται ένα επικό πάρτι στην παραλία, με τον Fatboy Slim να ξεδιπλώνει το απίστευτο ταλέντο του κάτω από τα αστέρια. Ετοιμαστείτε να χορέψετε, να γιορτάσετε και να ζήσετε την ασταμάτητη ενέργεια ενός αληθινού θρύλου της μουσικής.

Ώρα Έναρξης: 21:00

Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.more.com/music/bolivar/fatboyslim/

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684

EXPORT MUSIC