Export Music

Οι The Kovenant έρχονται στην Ελλάδα

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

03/05/2025


__ Χώρος

Gagarin 205

 Λιοσίων 205, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Από 32 έως 40 ευρώ

 

Για ένα «Nexus Polaris» show

Οι The Kovenant επιστρέφουν επί σκηνής, για μία αποκλειστική "Nexus Polaris" Ευρωπαϊκή περιοδεία!

Η βραχύβια αλλά άκρως επιδραστική πορεία των The Kovenant είναι από εκείνες που εντυπωσιάζουν και μνημονεύονται στην πορεία του χρόνου, έχοντας αφήσει το στίγμα τους σε αυτόν αλλά και έχοντας ρίξει ένα πέπλο μυστηρίου πάνω από τις συνθήκες και τα ακριβή γεγονότα που οδήγησαν σε τόσο αξιοσημείωτα milestones, στην πάροδο ενός τόσο μικρού χρονικού διαστήματος.

Κι αν το εξαιρετικό ντεμπούτο του 1997, "In Times Before The Light" βουτηγμένο στη Νορβηγική black metal κουλτούρα, δεν φάνταζε σαν κάτι που θα έκανε οπωσδήποτε την διαφορά, το breakthrough album τους "Nexus Polaris", ερχόμενο έναν μόλις χρόνο μετά, υπό την στέγη της Nuclear Blast, έμελλε να είναι αυτό που θα τους διαφοροποιούσε και χαρακτήριζε συνθετικά και αισθητικά. Επρόκειτο για την κυκλοφορία που θα δημιουργούσε ένα legacy ικανό να τους διατηρήσει ως προοδευτικό black metal μνημείο, στη συνείδηση των οπαδών του τότε, αλλά και του τώρα.

Τα "Animatronic" και "SETI" full albums που ακολούθησαν το 1999 και το 2003 αντίστοιχα, καταδείκνυαν ναι μεν το forward-thinking πνεύμα των ιθύνοντων νοών του συγκροτήματος, Nagash και Blackheart, "λύγιζαν" όμως υπό την σκιά του σπουδαίου "Nexus Polaris", ενός αξεπέραστου cosmic black metal δημιουργήματος, με σπάνια ενέργεια και αριστουργηματικό songwriting. Από το all-star line-up των Astennu (κιθάρα, Dimmu Borgir), Sverd (πλήκτρα, Arcturus), Sarah Jezebel Deva (φωνητικά, Cradle of Filth) και Hellhammer (drums, Mayhem), μέχρι την βράβευση με το Νορβηγικό Grammy για το καλύτερο hard rock συγκρότημα, όλα τα άστρα ευθυγραμμίζονταν, συντελώντας σε μία από τις κορυφαίες μουσικές στιγμές για τον Βορειοευρωπαϊκό ακραίο ήχο όλων των εποχών.

Το 2024 το Διαπλανητικό Μαύρο Τέρας που ακούει στο όνομα The Kovenant επιστρέφει στην ενεργό συναυλιακή δράση, με μία super exclusive περιοδεία, κατά την οποία θα ακουστούν τα τραγούδια του "Nexus Polaris", αλλά και μία best of setlist από την υπόλοιπη πορεία τους, όλα εκτελεσμένα από το original line-up, με την προσθήκη του σπουδαίου Knut Magne Valle των Arcturus και Ulver στην κιθάρα.

Μην χάσετε την ευκαιρία στις 3 Μαϊου, στο Gagarin 205 της Αθήνας, να γίνετε μάρτυρες μίας σπάνιας αποκλειστικότητας, που φέρνει τα original μέλη μίας τόσο εμβληματικής κυκλοφορίας, μαζί επί σκηνής για την ζωντανή εκτέλεσή της, στο όλον της.

The Kovenant is back!

- Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.more.com/music/thekovenant

- Τα εισιτήρια κοστίζουν 32 ευρώ (περιορισμένη προπώληση – μόνο ηλεκτρονικά), 35 ευρώ (προπώληση), 40 ευρώ (ταμείο).
- Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων του (Media Markt, Public, βενζινάδικα Eko, Shell, BP κ.α.).
- Φυσική προπώληση (μόνο με μετρητά) πραγματοποιείται στα καταστήματα Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι) και Le Disque Noir (Θεμιστοκλέους 29, Εξάρχεια).
- Οι μεταπωλητές χρεώνουν προμήθεια βάσει των τιμοκαταλόγων τους.

 

 

EXPORT MUSIC