Πρεμιέρα απόψε για το Release Athens 2024

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

BREAKING
 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Σήμερα Κυριακή 9 Ιουνίου, οι πόρτες της Πλατείας Νερού ανοίγουν και πάλι για να υποδεχτούμε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χθές και του σήμερα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

Παρακάτω θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να προετοιμαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ζήσεις την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία!

1) Lineup: Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, έχουμε προγραμματίσει ένα πολυσυλλεκτικό lineup για κάθε ηλικία και γούστο, με συγκροτήματα που έχουν αφήσει εποχή (Massive Attack, Duran Duran, Pulp, Offspring μεταξύ πολλών άλλων) αλλά και ονόματα που έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας, ακριβώς τη στιγμή που η καριέρα τους εκτοξεύεται (The Smile, Black Pumas, Jain, Sofi Tukker κ.α.). Επισκέψου αυτή τη σελίδα για να ανακαλύψεις όλο το lineup.

2) Κάτοψη: Επειδή δεν θέλεις να χάσεις ούτε μια στιγμή από τα φοβερά shows, καλό θα ήταν να αφιερώσεις 5 λεπτά από το χρόνο σου και να μελετήσεις την κάτοψη της Πλατείας Νερού, ώστε να μπορείς να βρεις με ευκολία ότι τυχόν χρειαστείς κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο χώρο του φεστιβάλ.

3) Πρόσβαση/Parking: Αν είσαι της άθλησης και θες να αποφύγεις την αυτονόητη ταλαιπωρία της κίνησης, προτίμησε το ποδήλατο σου ή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες). Αν δεν έχεις άλλη επιλογή, φρόντισε να μοιραστείς το αυτοκίνητο με την παρέα σου και να συμβουλευτείς αυτό το χάρτη για όλες τις διαθέσιμες επιλογές parking που έχεις στην περιοχή πέριξ της Πλατείας Νερού.

4) Official Merchandise: Ανακάλυψε το πλούσιο merchandise του Release Athens 2024!

5) Προσφορές: Μη χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς των διήμερων και τριήμερων προσφορών, με όφελος που ξεκινάει από 15€ και φτάνει έως 40€. Μάθε περισσότερα εδώ.

6) Άλλες απορίες: Εδώ θα βρεις τις απαντήσεις σε ό,τι άλλο θέλεις!

7) Εισιτήρια ΑμεΑ: Για όλες τις πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.

8) VIP εισιτήρια: Εκτός των υπόλοιπων προνομιακών παροχών, οι κάτοχοι εισιτηρίων αυτής της κατηγορίας δικαιούνται δωρεάν parking. Μάθε περισσότερα.

9) Δες το πρόγραμμα της 1ης ημέρας του Release Athens εδώ.

Σε περιμένουμε στο Release Athens 2024 για να δημιουργήσουμε μαζί νέες αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για μια ζωή!

Να είσαι εκεί!

BREAKING MUSIC