Το πρωτόκολλο για τις συναυλίες βάζει απαγορευτικό στα «μικρά» ονόματα - τα δεδομένα έως τώρα...
* Το 50% χωρητικότητα (που πιθανότατα λίγο αργότερα αυξηθεί) βγάζει εκτός παιχνιδιού τους μικρότερους χώρους και εκ των πραγμάτων αποκλείει και τους νέους καλλιτέχνες που δεν έχουν που και πως να παίξουν.
* Η ισχύς εν τη ενώσει γι αυτό ίσως δούμε κι άλλα σχήματα νεαρών καλλιτεχνών όπως αυτό στον Κήπο του Μεγάρου: στις 9/7 η Κατερίνα Πολέμη παίζει μαζί με τη Μαρία Παπαγεωργίου, την Παυλίνα Βουλγαράκη, τον Θέμο Σκανδάμη και τον Δημήτρη Κόψη.
* Τεχνόπολη και Βεάκειο είναι οι δύο χώροι που δίνονται εντελώς δωρεάν στους καλλιτέχνες, με τους Δήμους Αθηναίων και Πειραιά να πληρώνουν και τον εξοπλισμό.
* Το Κατράκειο στη Νίκαια ζητάει ένα συμβολικό ποσό ενώ το Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη αντί να μειώσει το ποσοστό ενοικίου βοηθώντας τα σχήματα, το αύξησε (8%).
* Ευτυχώς ο Κήπος του Μεγάρου προσφέρει μεγαλύτερο ποσοστό από το εισιτήριο στους καλλιτέχνες.
* Η Τεχνόπολη κρατάει αυστηρή και δίκαιη στάση και προσφέρει στο κάθε γραφείο συναυλιών μόνο 2 ημερομηνίες έτσι ώστε να εκπροσωπηθούν όλοι.
* Ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει και το θέατρο του Κολωνού στο οποίο η χωρητικότητα είναι γύρω στα 350 άτομα.
* Η Θεσσαλονίκη δεν κάνει καμία έκπτωση λες και ζει σε άλλες εποχές, προ κορονοϊού.
* Η επαρχία δεν θα αγοράσει πολλές συναυλίες και όσες αγοράσει θα είναι μεγάλων ονομάτων. Γυρίζουμε στο αρχικό που λέγαμε για τους πιο «μικρούς» καλλιτέχνες που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα, πρόβλημα ύπαρξης θα λέγαμε.
* Το Gazarte ανακοίνωσε, όπως σας είπαμε, ότι δίνει δωρεάν το χώρο του σε συμφωνία προφανώς με τους καλλιτέχνες ώστε να παίρνουν αυτοί το εισιτήριο.
* Το καλοκαίρι θα είναι φτωχό συναυλιακά.