Το πρώτα live του Οκτωβρίου στο Faust

Και μας υπόσχονται συναρπαστικές μουσικές βραδιές

BREAKING
 

Και μας υπόσχονται συναρπαστικές μουσικές βραδιές

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα, djs, performers και πολλά υποσχόμενα ονόματα της ποπ, ροκ και έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής δίνουν τον δικό τους ρυθμό στην καρδιά της Αθήνας!

H μουσική σεζόν του Faust αρχίζει την Πέμπτη 3/10 με ένα συναρπαστικό live!

ΠΕΜΠΤΗ 3/10: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΛΩΝΗΣ & THE RED WINES και DETERRENTS LIVE

Ο Γιάννης Τσελώνης και οι Red Wines ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Λάμπρο Λαμπρικίδη από τους Domenica, και μαζί με τους Deterrents μας υπόσχονται  μια βραδιά γεμάτη rock και alternative rock ενέργεια!

Οι Deterrents είναι ένα τετραμελές, alternative rock συγκρότημα από το Λουτράκι. Σχηματίστηκαν το 2021 και έχοντας ένα ποικίλο φάσμα εμπνεύσεων, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single τον Μάιο του 2023. Έχοντας συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ και live performances, εμφανίστηκαν στην Ελληνική Ραδιοφωνική Τηλεόραση (ΕΡΤ) το 2023, ερμηνεύοντας το ντεμπούτο τους single “Hopeless With a Gun”. Τον Φεβρουάριο του 2024 κυκλοφόρησαν το νέο τους single μαζί με βίντεο κλιπ, με τίτλο “Just From Breathing” σε συνεργασία με την Panic Records. Τον Σεπτέμβριο του 2024 έλαβαν μέρος στο Schoolwave Festival και τον Νοέμβριο είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους EP με 5 καινούρια τραγούδια.

Ο Γιάννης Τσελώνης με τους Red wines Θα ανεβούν στο stage του Faust για μοναδική εμφάνιση με τραγούδια από την ελληνόφωνη rock σκηνή αλλά και κομμάτια από το προσωπικό ρεπερτόριο του Γιάννη.

Μαζί τους για πρώτη φορά και ο Λάμπρος Λαμπρικιδης από τους Domenica και με συμμετοχή στις τελευταίες συναυλίες των Πυξ Λαξ το 2004.

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 8€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 & 25/10: IDRA KAYNE

Η IDRA KAYNE (Ίντρα Κέην), η soul funk queen της καρδιάς μας, έρχεται για να παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και τη διεθνή και εγχώρια σκηνή με απόλυτα χορευτική διάθεση.

Τραγούδια που έχει αγαπήσει και τραγούδια που τη συγκινούν και την επηρεάζουν μουσικά, από τον Μάνο Λοΐζο… μέχρι τον Jay Z και τη Beyonce.

Η Idra είναι με βεβαιότητα η αποκάλυψη της soul funk σκηνής της χώρας μας. Με υπέροχα ολοκληρωμένη φωνή, με τόσο ζωντανή και μεστή σκηνική παρουσία, που νομίζεις πως η σκηνή είναι φτιαγμένη γι’ αυτήν.

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 8€

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/10: JOHNNY VAVOURAS & THE CADILLACS

Ο μυθικός Johnny Vavouras και οι Cadillacs επιστρέφουν και φέτος στη σκηνή του Faust για να μας χαρίσουν αυθεντικές Rock n’ Roll στιγμές!

Οι Cadillacs δημιουργήθηκαν στις 19 Ιουλίου 1987. Η πρώτη τους εμφάνιση ήταν την επόμενη κιόλας ημέρα, όταν κλήθηκαν να ανοίξουν τη συναυλία του Chuck Berry στον Λυκαβηττό. Σύντομα, το συγκρότημα έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Ως γνήσιοι εκφραστές των fifties και sixties, αποτελούν το μακροβιότερο ελληνικό Rock n’ Roll συγκρότημα με μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις για 36 συναπτά έτη.

Έναρξη: 21.30

Εισιτήρια: 8€

ΠΕΜΠΤΗ 10/10: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ & ΣΑΣΑ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ LIVE

Τέσσερις χορδές και μια φωνή, ή αλλιώς ένας μπασίστας και μια τραγουδίστρια σ’ ένα project που αποδεικνύει ότι όσο πιο πολλοί οι περιορισμοί τόσο πιο απρόβλεπτο κι ευφάνταστο το μουσικό αποτέλεσμα.

Απόστολος Καλτσάς και Σάσα Παπαλάμπρου, δύο μουσικοί που ξεπερνούν τις τυπικές δυνατότητες του μπάσου και της φωνής αντίστοιχα, σ’ ένα πρόγραμμα που .. έχει απ’ όλα, από jazz standards και funk του ’70 μέχρι διασκευασμένα δημοτικά, όπως και αρκετά προσωπικά τους κομμάτια, με μία τζαζ αισθητική..

Στο νέο κύκλο εμφανίσεων, το ντουέτο συμπράττει με σπουδαίες μουσικές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου μαζί τους ο μοναδικός Βαγγέλης Καρίπης στα κρουστά.

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 8€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/10: BLUEBALLS

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου οι Blueballs εγκαινιάζουν μια ακόμη ξέφρενη συναυλιακή σεζόν στο Faust!

Με ένα πρόγραμμα rock, funk, disco και ska διασκευών, με το ξεχωριστό τους ύφος, αλλά και δικά τους τραγούδια από τα άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει, υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη wtf στιγμές, γέλιο, αλλά και ασταμάτητο χορό.

Οι Blueballs δεν ακολουθούν κανόνες και σε προ(σ)καλούν να κάνεις το ίδιο!

Έναρξη: 21.00

Είσοδος: 8€

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/10: MAJOVOLI

Οι Majovoli, με την δυναμική τους παρουσία και τις πολυφωνικές ερμηνείες, σκοπεύουν να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στο κοινό του Faust. Οι Majovoli είναι ένα νεανικό πενταμελές σχήμα που μέσα από τη μουσική περιγράφει τον ξέφρενο ρυθμό της ζωής των μελών του. Ο στόχος τους είναι κάθε εμφάνιση να είναι ένα ταξίδι στους μουσικούς κόσμους της pop, indie και rock, με ελληνικό αλλά και ξένο ρεπερτόριο.

Οι Majovoli είναι οι:

  • Θανάσης Γκέλος στο μικρόφωνο
  • Τάσος Ιωαννίδης στο μικρόφωνο και την κιθάρα
  • Δημήτρης Χατζηαναστασίου στο μπάσο
  • Χριστόφορος Μπεζανάς στο μικρόφωνο και στα τύμπανα
  • Ιωάννης Μπατσιώκης στο μικρόφωνο και την κιθάρα

*Η λέξη Majovoli, είναι μοναδική, στον Βόλο έτσι χαρακτηρίζουν τον βολικό, αυτόν που προσαρμόζεται εύκολα. Στην Θεσσαλονίκη ήδη έτσι χαρακτηρίζουν το κέφι, την παρέα, τον χορό και την ατελή αλλά και τέλεια μουσική!

Έναρξη: 21.30

Είσοδος: 9€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10: ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ

Drum up the Volume at Faust!

Ο ταλαντούχος ντράμερ Άγγελος Πεντάρης εμφανίζεται σε μία ακόμα εκρηκτική συναυλία στη μουσική σκηνή του Faust το την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac συναντούν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo σε ένα πρόγραμμα με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών, από τα ξέφρενα 90s μέχρι σήμερα.

Τη συναυλία, την οποία μαζί με τον Άγγελο Πεντάρη επιμελείται ο DJ Δημήτρης Θεολόγος, θα εμπλουτίσουν οι επιλογές του κοινού, διαμορφώνοντας μοναδικά την ενέργεια και διάθεση της βραδιάς.

Έναρξη: 21.30

Είσοδος: 8 €

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ & MAMA SINGS FIRE

Η απόλυτη show woman Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η μπάντα της Mama Sings Fire μετά τα συνεχόμενα περσινά sold out, ανεβαίνουν και φέτος στη σκηνή του Faustn για ένα εκρηκτικό live!

Tα live των Mama Sings Fire είναι συναυλιακά πάρτι με playlist Rock n’ roll σε όλες του τις εκφάνσεις, 80’s τρέλα, 90’s αισθητική και Metal στιγμές για να για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Οι Mama Sings Fire είναι οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο τραγούδι, Σπύρος Γεωργαντάς ή αλλιώς Spy Das στην κιθάρα, Θοδωρής Σταυριανός στο μπάσο και Τόλης Τολέας στα ντραμς.

Έναρξη: 21.30

Είσοδος: 10 €

Για κρατήσεις θέσεων:

FAUST

Τ. 210 3234095 (12:00 -21:00)

FAUST BAR-THEATRE-ARTS

ΚΑΛΑΜΙΩΤΟΥ 11 & ΑΘΗΝΑΙΔΟΣ 12

 

 

BREAKING MUSIC